Info - Retro Concurs 2018

Salut,

Daca ati ajuns pe aceasta pagina trebuie intai sa facem cunostiinta. Eu sunt Mihai ZGARDAN, pasionat de masini si motociclete.

In anul 2017 am demart prima editia a Retro Concurs (Episodul 01) prin care am oferit prin tragere la sorti unui pasionat, o Dacia 1300 complet restaurata. Restaurarea a durat 2 luni si jumatate (multumita intregului colectiv al Maxi Paint Brasov care a pus umarul la acest proiect), masina apoi a fost expusa timp de 30 de zile in Mega Mall Bucuresti, ca sa poata fi admirata (si verificata cu lupa) de oricine a dorit.

In 2018, lansez Episodul 02 al Retro Concurs, unde mai ofer premiu o Dacia 1300 complet restaurata in speranta ca acest proiect va prinde aripi si vom putea trasa de acum planurile pentru 2019, an in care eu as vrea sa ridic stacheta (si sa restaurez o masina si mai deosebita). Va pregatesc foarte multe surprize si o sa fac tot posibilul sa ma intalnesc cu cati mai multi dintre voi pentru a putea discuta pe marginea subiectului restaurarilor auto.

Mecanismul concursului este simplu. Oricine cumpara din Magazinul online (meniul de sus: Castiga o Dacia 1300 -> Magazin online) o revista "Restaurat in ROMANIA" intra automat in concurs. Pretul revistei este de 60 ron. Din sumele incasate, dupa ce platesc toate 'taxele' la stat (tva, impozit si 'dari' la salarii) cu o parte platesc restaurarea masinii, o parte o donez catre o cauza sociala asa cum am facut si anul trecut (o sa va comunic detalii prin mail in speranta ca ma veti sprijini si aici), o parte se duce catre tiparirea revistelor si o parte se va duce pentru achizitia masinii care va fi restaurata anul urmator.

In echipa mea, pe langa colegii la MAXI PAINT - Brasov, am trei colege care va raspund la call center in fiecare zi intre 09-17 (telefon 0377.101.599), doi colegi programatori ca ma ajuta cu dezvoltarea site-ului si a sistemelor de informare (sms, newsletter etc), patru colegi care raspund pe pagina de Facebook la mesajele si comentariile voastre, doi colegi care ma ajuta la realizarea revistei (de la idee la print) si o colega care se asigura ca revistele sunt expediate catre voi in cel mai scurt timp posibil.

Investitia mea in acest proiect este probabil mai mare decat puteti estima, in special ca timp si pentru ca timpul este cea mai valoroasa resursa pe care o avem mi-as dori sa il folosim cat mai eficient. Din acest motiv am realizat acest site si am tiparit revista pentru a va putea transmite informatiile cat mai usor.

Va invit cu drag sa rasfoiti revistele  si va multumesc pentru ca ati ales sa ma sprijiniti in realizarea acestui proiect.

Celor care doriti sa discutati direct cu mine, va recomand sa participati la evenimentele/intalnirile pe care le anunt pe pagina de facebook (Mihai Zgardan - Restaurat in ROMANIA) sau daca nu puteti, va rog sa imi trimiteti un mail la adresa mihai@restaurat-in-romania.ro si voi incerca sa raspund in cel mai scurt timp posibil.

Va multumesc,

Mihai ZGARDAN


Cumpara orice revista din magazinul online pentru a participa la concurs. Detalii suplimentare aflati pe pagina de Intrebari frecvente".

Articolul următor

Astazi montam motorul si cutia pe masina