• Home
  • Politică de retur

Politică de retur

Potrivit legislației în vigoare, în cazul achizițiilor realizate la distanță (comenzi telefonice, online), consumatorul (prin definiție, în cadrul acestei legi - persoana fizica) are dreptul să notifice în scris Vânzătorul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului comandat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către Cumpărător. Dacă vă aflați în această situație vă rugăm să contactați call center-ul Retro Concurs (0377101599 sau mihai@restaurat-in-romania.ro).

Orice sesizare este tratată cu maximă seriozitate. Conform Ordonanței nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, produsele achiziționate de la Gestino Web Accounting SRL pot fi returnate în termen de 14 zile de la primire, fără penalitați și fără invocarea vreunui motiv de către client, dacă produsul îndeplinește cumulativ următoarele condiții:

  • produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat: ambalaj original, etichete atașate și să fie însoțit de documentele cu care a fost livrat. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, defecte etc.
  • Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului (art.14-2/OUG 34). Consumatorul poate decide singur cum dorește să returneze produsului. Cu toate acestea consumatorul este responsabil de integritatea produsului pâna in momentul intrării în posesia Gestino Web Accounting SRL. Vă putem recomanda pentru garantarea integrității produsului la transportul de retur, să folosiți același curier ce a fost folosit la livrare.
  • Clientul trebuie să completeze formularul de retur, diponibil aici, cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data ridicării/primirii produsului.

Atenție: Dacă formularul online de retur nu este completat în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor legale, cererea nu va fi luată în considerare.

Pentru a solicita returnarea unui produs vă rugăm să ne contactați în termenul stipulat prin telefon, e-mail sau folosind Formularul de Retur.

După aprobarea cererii vom trimite curierul la dvs să ridice produsul, costul transportului fiind suportat de către dvs.
Gestino Web Accounting SRL va înapoia contravaloarea comenzii în termen de 30 de zile de la data denunțarii în scris (prin email) a contractului de achizitie online. Suma înapoiata cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport și/sau comision de procesare plată.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, se va solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial sau pentru a acoperi diferența de pret rezultată din vânzarea produsului ca second-hand (dacă este posibil), sau la opțiunea clientului, îi vom expedia din nou produsul, pe cheltuiala acestuia. ( art.14, punctul 3/OUG 34 )

Produsele în format electronic (PDF) fac excepție de la politica de retur și nu pot fi returnate. De asemenea, conform legislației în vigoare, nu beneficiază de dreptul de retur produsele care au garantat accesul la o tragere la sorți în cadrul www.restaurat-in-romania.ro.

În caz că ți-ai uitat parola, o poți reseta.
Vei primi un E-Mail ce te va ajuta să îți resetezi parola.

Asa arata pompa de frana cand am demontat-o